IK en mijn geluk
Weet wat belangrijk is voor jou!
Zit jouw leven ook vol met opschieten, moeten, rennen en organiseren? Dan kan het zijn dat je vergeet tijd vrij te maken voor een beetje ontspanning. Een balans tussen stress en rust is belangrijk! Een moment van helemaal niets of juist focus aanbrengen op wat belangrijk voor jou is. Het zijn vaak de kleine dingen in jouw leven die meer aandacht mogen krijgen. Met een collage gaan we jouw specifieke dingen in beeld brengen!
In het overzicht van de workshops vind je de eerstvolgende datum voor deze workshop.
Wil je meer aandacht geven aan jouw specifieke situatie?
Schrijf je dan in voor een mini-traject en krijg jezelf beter in beeld.​​​​​​​

Beschrijving
Dit betreft een begeleide workshop waar diverse weetjes over geluk worden gedeeld. Via email ontvang je vooraf alle informatie waarmee je je kunt voorbereiden op de opdracht – als je daar tijd voor hebt (-:
We verwachten je rond 19.00 uur bij Proef de Tuin in Boskoop. Er is koffie en thee met iets lekkers en we maken kort kennis met elkaar. We gaan ontdekken waar jij je tijd aan besteedt, wat het met je doet en wat een meer handige manier zou zijn. Materialen om te schetsen, knippen en plakken. Je bent vrij in de manier dat je wilt werken en jouw bevindingen wilt vastleggen.
Vanaf 21.00 uur ronden we de workshop af en bekijken we samen wat er is gemaakt. We staan iedereen keer weer versteld over de inzichten en creativiteit van de deelnemers!
Aan wie geeft jij je aandacht?
Soms ben je erg druk met de mensen om je heen. Maar ook jij hebt maar 24 uur in een dag en moet je dus kiezen met wie jij je bezig houdt. Is dat je baas? Terwijl je misschien bij de volgende re-organisatie moet vertrekken?
Zijn dat je collega's? Die je misschien over een jaar nooit meer ziet?
Goed om eens over na te denken, toch?
Ben jij altijd aan het rennen?
Dan mag er best wat meer 'jij-tijd' ingelast worden. Want net als bij ieder ander is er zo ontzettend veel te regelen, voor te denken en te overdenken. Naast dit harde werken verdient je brein ook een beetje rust. Even iets voor jezelf, waar je je energievoorraad weer mee kan opladen en waar je blij van wordt. Een fijne hobby waarmee je je gedachten kunt stilzetten. Een boek lezen, creatief bezig zijn, tuinieren, sporten; het kan allemaal!
Hoe zit dat bij jou?
Gewoon even niets doen!
Misschien herken jij het, dat als je druk bent met van alles en nog wat dat je niet altijd voor ogen hebt wat je nu eens voor jezelf kunt doen wanneer je even een rustpuntje in de dag vindt. Bij mij zijn genieten van de natuur, een rondje wandelen met de hond, vroeg naar bed met een goed boek of op je gemak een kop koffie drinken heerlijke momentjes. En voor jou?