CONqreat creatief biedt verschillende workshops. Daarin wordt gevarieerd met thema's, technieken en de duur van een workshop.​​​​​​​
Individueel
In ons overzicht vind je de workshops die voor de komende periode in de planning staan. Zie je een workshop die bij jou aansluit, dan kan je je via de inschrijfbutton aanmelden. Wanneer je je hebt aangemeld is jouw plaats gereserveerd. Voor aanvang van de workshop sturen we je een betaalverzoek en de verdere informatie die nodig is voor de betreffende workshop.
Wil je vooraf onderzoeken waarmee jij jezelf kunt verrijken?
Dan nodig ik je van harte uit voor een individuele coachsessie.
Klik hier voor meer informatie. 
​​​​​​​
Groepen en bedrijven
Voor groepen maken we aparte afspraken op maat. Er kan een keuze gemaakt worden voor een van de workshops die in ons overzicht staan. Maar misschien kunnen we aansluiten bij bijzondere wensen of gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeestje, een familie-uitje of een vriend(innen)sessie. Of zakelijk bieden wij workshops voor teambuilding of teamcaching, bedrijfsuitjes of individuele groei-workshops. En wat er niet is bedenken we gewoon, dus neem gerust contact op als er vragen zijn. 
Is het nog niet duidelijk aan welk thema gewerkt moet worden? Dan kunnen we dat eerst boven tafel krijgen. Persoonlijke vraagstukken kunnen eerst individueel uitgediept worden. Klik hier voor meer informatie. 
Vraagstukken op zakelijke vlakken kunnen ook vooraf besproken en verduidelijkt worden. Klik hier voor meer informatie.   ​​​​​​​
Back to Top