CONqreat is een coachpraktijk waar mensen op een eigen en positieve manier gaan kijken naar situaties, anderen en zichzelf. Denk hierbij aan een weg vinden bij een scheiding en bij familieproblemen. Of keuzes maken in je baan of bij het invullen van je toekomst. Oftewel; zoeken naar een antwoord wanneer je er zelf even niet uitkomt.
CONqreat creatief
Ontdekken wat belangrijk is voor jou, is verhelderend. Het geeft je handvatten. Maar hoe kan je nieuwe inzichten in het vizier houden? Vaak verval je weer in oud gedrag wat ook weer de bekende resultaten geven en dat is nou net wat je niet wilt!
Met regelmaat organiseren wij workshops. Met het vervaardigen van een kunststuk heb je voor langere tijd letterlijk in beeld hoe jouw specifieke situatie is, of waar jouw persoonlijke groeipunten op gebaseerd zijn. Daardoor krijgt het regelmatig aandacht en ja; wat aandacht krijgt dat groeit! Buiten dat, is het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn en met anderen, over wat je hebt ontdekt, te babbelen. Want alle aanwezigen hebben zo voor zichzelf groeipunten ontdekt waarmee ze linksom of rechtsom het leven net een beetje leuker te maken!
Back to Top